η SmartBuildings γίνεται ο πρώτος Platinum συνεργάτης της e-dreams

κατά τη διάρκεια του e-dreams wintercamp η εταιρία μου και εγώ προσωπικά βραβευτήκαμε για την επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία με την e-dreams.

Πριν ακόμη ξεκινήσει η εμπορική δραστηριότητα της e-dreams είχαμε ήδη συνεργαστεί με το Γιώργο Τάτση για να διορθώσουμε ένα απαιτητικό έργο σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και είχαμε από κοινού μοιραστεί τις ανησυχίες μας για τη σχέση του εμπορικού κόστους/κέρδους και την ποιότητα των υπηρεσιών που θα συνοδεύουν ένα προϊόν EIB/instabus ή KNX σήμερα. Μπορώ με υπερηφάνεια να πω ότι η συνταγή μας, το e-dreams network είναι και δικό μου παιδί!

Από τότε πολλά πράγματα άλλαξαν, το KNX μεγάλωσε, η αγορά της κατοικίας στην Ελλάδα είναι σε στασιμότητα, αλλά η προσήλωση της e-dreams στη συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς και την ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων και ικανοτήτων του δικτύου συνεργατών της παραμένει σταθερή. Ελπίζω να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας, και να δημιουργήσω την ανάγκη για ακόμη ένα νέο επίπεδο συνεργάτη σε λίγα χρόνια!

Ευχαριστώ πολύ τον Σίμο Παπαδόπουλο για τις μαγικές στιγμές που δημιούργησε και τον Παντελή Παχίδη που “κουβάλησε” την τιμητική πλακέτα!

Ο Σίμος Παπαδόπουλος επί τω έργω

You may also like